Kilpailuohje

Orimattila TrailRun 2021

La 23.10. klo 11:00 Orimattilan Ämmäntyöräällä


Alustavat kilpailuohjeet (päiv. 20.9). Lopulliset kilpailuohjeet julkaistaan 22.10.2021.

Kilpailun organisaatio:

Kilpailun johtaja: Juha Rantala

Kilpailun varajohtaja: Markku Hämäläinen

Tiedottaja: Markku Hämäläinen, sometiedottaja: Kati Wirman

Ratamestari: Rastivarsat

Tulospalvelu: Teppo Lainio, Erja Pakkala, XX, XX

Kilpailupaikka: Ämmäntöyrään hiihtokeskus, Olympiavoittajantie 151, 16300 Orimattila.

Ajo-ohje: Lahdentieltä Artjärven suuntaan n. 400 m, josta käännytään oikealle Myrskylän suuntaan n. 2,3 km, josta käännytään vasemmalle Olympiavoittajantielle. Opastus on Pakaantien ja Olympiavoittajantien risteyksessä.

Pysäköinti: Olympiavoittajantien päässä oleva pysäköintipaikka. Pysäköinti tapahtuu pysäköinnin opastajien ohjeiden mukaisesti. Kun tämä parkkipaikka on täynnä, ohjataan pysäköinti lähestymistien varteen.

Ensiapu: Paikalla on ensiapu, ja heillä on käytössään mönkijä.

Vakuutus: Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan.

Kilpailunumerot: Kilpailuissa käytetään Orimattilan Jymyn liivinumeroita. Numerot jaetaan yksittäin infosta telttakatoksesta. Kilpailusuorituksen jälkeen numero palautetaan maalissa olevaan palautuspisteeseen. Keskeyttäneen kilpailijan tulee ilmoittautua maalissa ja palauttaa numeronsa. Palauttamattomasta numerosta perimme 50 €.

Matkat ja Sarjat:

N/M 5 km

N/M 10 km (2 x 5km lenkki)

N/M 20 km (3 x 6,7 km lenkki)

Kilpailijan vastuulla on oikean radan kiertäminen. Risteyskohdat merkitään selvästi, jotta erehtymisen vaara minimoidaan. Reittikartta on nähtävillä ilmoitustaululla ja Jymyn nettisivulla, josta sen myös tulostaa. Tarvittaessa infosta voi pyytää tulostetun kartan. Jymyn nettisivulla on lisäksi video radasta sekä ladattava gpx-reittitiedosto.

Verryttely ja lämmittely: Kilpailureittiin voi käydä tutustumassa ennen kilpailua. Maalialueella verryttely on ehdottomasti kielletty. Ennen lähtöä kilpailijoiden tulee verrytellä ”väljästi” lähtöalueen läheisyydessä.

Lähtö: Kilpailussa käytetään porrastettua yhteislähtöä klo 11:00, jossa lähdetään kaikki yhtä aikaa, mutta jokaisella sarjalla on oma lähtöviiva. Lähtöjärjestely tarkennetaan osallistujamäärän mukaan. Kilpailun aikana kaikista lähtöajoista tiedotetaan kuulutuksin. Kilpailija vastaa itse siitä, että on oikeaan aikaan lähtöpaikalla. Kilpailijat kutsutaan lähtöön 1 minuutti ennen lähtöä, jotta lähikontakti minimoidaan. Aluksi juostaan pururataa n. 300m jotta polulle mentäessä ei synny ruuhkaa. Radan varrella on valvontaa.

Huolto: Vettä on tarjolla mukissa uudelle kierrokselle siirryttäessä kilpailukeskuksessa (merkitty kilpailukeskuksen karttaan). Pisteelle on mahdollisuus tuoda omia juomapulloja. Pisteellä myös roska-astia. Maastossa 1 roska-astia kilpailijan roskille, ethän roskaa luontoa. Roska-astian sijainti maastossa on merkitty reittikarttaan.

Maali: Maalissa on käytössä maalikamera. Maalissa on kilpailunumeroiden palautuspiste sekä mehu- ja vesitarjoilu.

Tulokset ja palkinnot: Kilpailussa on käytössä online-tulospalvelu, ja linkki tuloksiin löytyy tulospalvelu-sivulta kisapäivänä. Palkinnot jaetaan mahdollisimman nopeasti sarjojen tultua maaliin. Palkintojen jaosta tiedotetaan kuulutuksin. Noutamattomia palkintoja ei lähetä. Palkittavien määrät ilmoitetaan ilmoitustaululla. Sarjojen palkintoina on lahjakortteja. Lisäksi arvontapalkintoja.

Protestit: Protestit käsitellään välittömästi. Protestiaika 15 min. Protestista veloitetaan 30€, joka palautetaan läpimenneen protestin yhteydessä.

Kahvio: Kilpailualueella toimii kahvio, korona-epidemia huomioon ottaen. Kahvio on telttakatoksessa. Maksutapa käteinen tai pankkikortti.

WC ja pukeutumis- ja peseytymistilat: Wc ja pukeutumistilat miehille ovat keltaisessa LTV-majassa. Naisten wc ja pukeutumistilat ovat vihreässä OSU:n mökissä. Pidä huoli turvaväleistä ja vältä tarpeetonta oleskelua sisätiloissa. Peseytymistilat ovat ja Orimattilan vanhassa urheilutalossa Opintie 8, alakerran pukuhuoneet, joihin opasteet paikalla.

Covid-19 pandemian aiheuttama erityisohje: Kilpailupaikalle ei saa tulla eikä osallistua kilpailuun, jos on mitään koronaan viittaavia oireita. Käsi- ja yskimishygieniasta tulee huolehtia kaikissa tilanteissa. Infossa, kahviossa, maalissa ja wc-tiloissa on käsidesiä. Pidä riittävä turvaetäisyys. Vaikka tapahtuma on ulkotiloissa, tulee lähikontaktia toisiin ihmisiin välttää. Kulku punaiseen ajanottorakennukseen on sallittu ainoastaan kilpailun järjestäjillä. Lähikontaktien välttämiseksi lähtö on porrastettu niin, että jokaisella sarjalla on oma lähtöviiva.