Kilpailuohje

Alustavat kilpailuohjeetOrimattila TrailRun 2020

La 10.10. klo 11:00 Orimattilan Ämmäntyöräällä


Kilpailuohjeet

Kilpailun organisaatio:

Kilpailun johtaja:                Markku Hämäläinen

Kilpailun varajohtaja:         Juha Rantala

Ratamestari:                        Harri Hytönen

Ajanotto:                            Teppo Lainio, Mikko Anttonen, Arttu Munukka

Kilpailupaikka:

Ämmäntöyrään hiihtokeskus Orimattilassa Olympiavoittajantie 151. Jos joku käyttää vanhempaa navigaattoria kilpailupaikka löytyy Linjatien päästä.

Ajo-ohje: Lahdentieltä Artjärven suuntaan n. 400 m, josta käännytään oikealle Myrskylän suuntaan n. 2,3 km, josta käännytään vasemmalle Olympiavoittajantielle. Opastus on Pakaantien ja Olympiavoittajan tien risteyksessä.

Pysäköinti:

Ohjatusti viereisellä pysäköintipaikalla. Kun tämä on täynnä lähestymistien varressa.

Ensiapu: Paikalla on ensiapu, vastaava on Olli-Pekka Vuori. Heillä on käytössään mönkijä ja kuljettaja Hannu Laiho.

Vakuutus: Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan.

Kilpailunumerot: Kilpailuissa käytetään Orimattilan Jymyn liivinumeroita. Numerot jaetaan yksittäin telttakatoksesta, seurapussitusta ei ole käytössä. Kilpailun päätyttyä pitää numero palauttaa keräyspisteeseen, joka sijaitsee maalissa. Keskeyttäneen kilpailijan tulee ilmoittautua maalissa ja palauttaa numeronsa. Palauttamattomasta numerosta perimme 50 €.

Lähtölistat julkaistaan torstai-iltana 8.10. Kilpailukanslia on stadionilla oleva punainen hiihtomaja.


Matkat ja Sarjat:

N/M16          5km

N/M yleinen  15km

N/M50          10km

Kuntosarjat   5 ja 10km

Kilpailijan vastuulla on oikean radan kiertäminen. Risteyskohdat merkitään selvästi, jotta erehtymisen vaara minimoidaan. Ratakartta on nähtävillä ilmoitustaululla ja Jymyn nettisivulla. Jymyn nettisivulla on lisäksi video radasta. Tarvittaessa kartan saa mukaan kilpailuun.

Kilpailun kulku:

Kilpailussa käytetään porrastettua yhteislähtöä klo 11:00, jossa lähdetään kaikki yhtä aikaa, mutta jokaisella sarjalla on oma lähtöviiva. Ennen lähtöä kilpailijoiden tulee verrytellä ”väljästi” lähtöalueen läheisyydessä. Kilpailijat kutsutaan lähtöön 1 minuutti ennen lähtöä, jotta lähikontakti minimoidaan. Aluksi juostaan pururataa n. 300m jotta polulle mentäessä ei synny ruuhkaa. Radan varrella on valvontaa. Maalissa on maalikamera.

Tiedotus kilpailun aikana

Kilpailun aikana kaikista lähtöajoista tiedotetaan kuulutuksin. Kilpailija vastaa itse siitä, että on oikeaan aikaan lähtöpaikalla.

Verryttely ja lämmittely:

Verryttelyyn ja lämmittelyyn on varattu rata-alue, joka näkyy ratakartoissa vihreällä värillä merkattuna. Kilpailureittiin voi käydä tutustumassa ennen kilpailua. Maalialueella lämmittely on ehdottomasti kielletty.

Palkinnot:

Palkinnot jaetaan mahdollisimman nopeasti sarjojen tultua maaliin. Palkintojen jaosta tiedotetaan kuulutuksin. Noutamattomia palkintoja ei lähetä. Palkittavien määrät ilmoitetaan ilmoitustaululla.

Pääsarjoissa kolmelle parhaalle lahjakortit?

Protestit: Protestit käsitellään välittömästi. Protestiaika 15 min. Protestista veloitetaan 30€, joka palautetaan läpimenneen protestin yhteydessä.

Kahvio: Kilpailualueella toimii kahvio, korona-epidemia huomioon ottaen. Maksutapa käteinen tai pankkikortti.

Pukeutumistilat:

Peseytymistilat ovat kilpailupaikan välittömässä läheisyydessä ja Orimattilan urheilutalo Opintie 8 alakerta, opasteet paikalla.

Covid-19 pandemian aiheuttama erityisohje:

Kilpailupaikalle ei saa tulla eikä osallistua kilpailuun, jos on mitään Koronaan viittaavia oireita tai on palannut riskialueelta kahden viikon aikana. Käsi ja yskimishygieniasta tulee huolehtia kaikissa tilanteissa. Kisakansliassa, kanttiinissa ja wc-tiloissa on käsidesiä. WC-tiloissa jonottaminen pitää tehdä ulkona. Vaikka tapahtuma on ulkotiloissa pitää lähikontaktia toisiin ihmisiin välttää. Kulku ajanottorakennukseen on sallittu ainoastaan kilpailun järjestäjillä. Lähikontaktien välttämiseksi lähtö on porrastettu niin, että on jokaisella sarjalla on oma lähtöviiva.

Kilpailukanslia toiminnot ovat ulkona telttakatoksessa samoin, kuin kanttiini.