Minipojat 

synt. 2008-2009

Valmentajat

Tuomo Juppi, tuomo.juppi@gmail.com   puh. 044 587 8937

Lauri Luojukoski


Joukkueenjohtaja Nina Karjalainen, puh. 050 353 2896Minipojat Savonlinnassa sunnuntaina 6.10.2019

Yhdeksän v. 08-09 syntynyttä koripallopoikaa lähti kauas iloiseen Itä-Suomeen kaakkoisen alueen II-divisioonan otteluihin. Päivästä tiedettiin tulevan pitkän jo pelkän etäisyyden takia. Kolmen tunnin ajomatka kysyi kärsivällisyyttä sekä istumalihaksia niin pelaajilta kuin kannustusjoukoiltakin. Pelit pelattiin Savonlinnassa ja vastassa olivat Kouvot Black ja Basket Savonlinna.

Pelit olivat usealle pelaajalle uusi kokemus, kun edellisellä kaudella ei minipoikien joukkuetta saatu kasattua. Jymyn pojat suoriutuivat hienosti kahden pelin urakasta. Ensimmäisessä pelissä Kouvot oli selvästi kokeneempi ja käänsi tasaisen alun jälkeen pelin edukseen lukemin 84-51.

Toisessa pelissä Savonlinnaa vastaan Jymyn poikien suoritukset olivat huomattavasti terävämpiä ja peli alkoi sujua. Nähtiin rohkeita ajoja korille ja hienoja vapauttavia syöttöjä. Puolustuspelaaminen parani selvästi ja kaikki pelaajat onnistuivat korinteossa. Puoliajalla oltiin jo lukemissa 36-16 Jymyn hyväksi ja lopulta voitto vietiin ylivoimaisesti pistein 72-42.

Hyvillä mielin pojat olivat päivän peleistä. Myös valmentajat Tuomo Juppi sekä Lauri Luojukoski jaksoivat ilolla koutsata poikia läpi pitkän päivän. Ensimmäisen pelin tappio unohtui viimeistään yhteisellä hampurilaistankkauksella. Mehut oli pojista jäänyt pelikentälle siihen malliin, että limpparia tankattiin jopa 6:lla pillillä.

                                                                                                          Annukka Nurminen