Joonas Kumpulainen TJIG lajivoittajaksi ensimmäisenä jymyläisenä!

10.3.2019

Voittajan on helppo hymyillä. Joonas Kumpulainen kipaisi Tampere Junior Indoor Gamesien P13 sarjan 1000 metrillä voittoon ajalla 2.59,06.

Orimattilan Jymy saavutti hyvää menestystä Tampere Junior Indoor Games kisoista.

Parhaista jymyläissuorituksista vastasi Joonas Kumpulainen. Jymyn entisen valmennuspäällikkö Jarkko Kumpulaisen veljenpoika Joonas kipaisi P13 60 metrillä viidenneksi komealla ajalla 8.26. 1000 metrillä Kumpulainen kipaisi ylivoimaiseen voittoon ennätysajallaan 2.59,06. Kumpulainen paransi Kankaanpään Seudun Leiskun Tino Knuutilan kipaisemaa kauden kotimaista ikäsarjan kärkitulosta 3.02,81 yli kahdella sekunnilla!

P13 korkeudessa Aaro Kivilevo oli yhdeksäs tuloksella 134.

T13-sarjassa Sofia Puolakanaho kipaisi puolikuntoisena 60 metrillä oman alkueränsä voittoon ajalla 8,64. Lopputuloksissa Sofia oli 18 kun mukana oli yli 100 juoksijaa. Pituudessa Sofia tuskaili askelmerkkinsä kanssa ja jäi ilman tulosta.

T14-sarjassa Saana Nieminen kipaisi oman 60 metriän alkueränsä aikaan 9,60 ja sijoittui erässään kuudenneksi.

P14-sarjan pituudessa Jim Herlevi hyppäsi ennätyksekseen 4,53 ja oli kisan 17. ja Tuomas Toivonen niin ikään ennätyksekseen 4,42 ollen kisan 18.

P14 800 metrillä Tuomas Toivonen oli 11. ajalla 2.35,47. 300 metrillä Toivonen oli koko kilpailun 14. ja juoksi oman alkueränsä voittoon ajalla 45,66.