Jouko Järvinen kutsuttiin seuran kunniapuheenjohtajaksi, Eskolalle palkinto elämäntyöstä!

27.11.2019

Jymyn syyskokouksessa oli juhlatunnelmaa, kun seura palkitsi ansioituneita toimijoitaan kokouksen lomassa. Tapahtumassa kukitettiin kesän SM-mitalistit. Yleisurheilussa kukat saivat Kristiina Mäkelä, Jim Herlevi ja Tuomas Toivonen. Rulla-ampumahiidossa kukat sai SM-mitalisti Anniina Rantala.

Jymyn yleisurheilujaosto käynnisti menneenä vuonna historiallisen seurayhteistyön Orimattilan Petojen kanssa. Jymyn valmennuspäällikkö Marko Ruokolainen piti Petojen P03-joukkueelle juoksuharjoituksia, ja vastapainoksi Pedot olivat mukana Seuracup ja viestijoukkueissa. Syksyllä yhteistyö laajeni koskemaan myös salibandya ja koripalloa, ja mukaan tulivat Petojen 08-pojat.

Eri seurojen välisen yhteistyön käynnistämisestä palkittiin Tuomo Jussila vuoden ideanikkari kiertopalkinnolla.

Jymyn pitkäaikainen sihteeri Esko Eskola palkittiin pitkäaikaisesta työstään seuratoiminnan hyväksi.

Illan pääjuhlittava oli itseoikeutetusti seuran väistyvä puheenjohtaja Jouko Järvinen, joka kutsuttiin seuran kunniapuheenjohtajaksi. Järvinen on järjestyksessään neljäs kyseisen kunnian saanut jymyläinen.

Järvinen aloitti Jymyssä valmennustoiminnan jo 70-luvun alussa ja Joken-tallin urheilijat saavuttivat urallaan lukuisan määrän SM-mitaleja. Järvinen toimi pitkään 90-luvulla myös yleisurheilujaoston puheenjohtajana. Järvisen aikakaudella yleisurheilujaosto järjesti kovia kansainvälisiä kisoja maaotteluita myöten. Seuran johtokunnassa Järvinen on vaikuttanut useamman vuosikymmenen jäsensihteerin ja puheenjohtajan tehtävissä.

Koko Orimattilan Jymyn väki onnittelee Jouko Järvistä upeasta saavutuksesta ja menneistä vuosista seuratoiminnan hyväksi.

Seuran uutena puheenjohtajana aloittaa Juha Hämäläinen. Hämäläinen toimii puheenjohtajana seuraavat kaksi kautta.