Kumpulainen tuplamestariksi Tampereella! Toivoselle pistesija!

8.3.2020

Orimattilan Jymyn Joonas Kumpulainen kipaisi tuplamestariksi Tampereella kisatuissa Tampere Junior Indoor Games kisoissa. Tapahtuma keräsi kaikkiaan yli 1800 urheilijaa Messu- ja urheilukeskukseen.

Kumpulainen juoksi lauantaina P14 800 metrin voittoon komealla ajalla 2.06,45. Kumpulainen johti kilpailua lähdöstä maaliin. Toiseksi tullut Vetelin Urheilijoiden Kasper Björckbacka hävisi Kumpulaiselle reilut kaksi ja puoli sekuntia kellottaen ajan 2.09,03. Pronssia sai Kankaanpään Seudun Leiskun Tino Knuutila ajalla 2.11,98.

Kumpulainen jatkoi tänään komeita otteitaan ja otti P14 300 metrillä komean voiton kovalla ajalla 38,94.

P15 800 metrillä Tuomas Toivonen juoksi komeasti ennätyksensä 2.21,58 ja sijoittui kisassa kahdeksanneksi.

T13 60 metrillä Åsa Rehn oli 37. ajalla 8,99 kun mukana oli sata juoksijaa.