Kilpailuohjeet

·         Heittovälineiden painot määräytyvät Suomen Urheiluliiton virallisten heittovälineiden mukaan!

·         Sarjoihin ilmoittaudutaan syntymävuoden mukaan!

·         Osallistumisoikeus urheilijalla on kahteen lajiin ja sukkulaviestiin! Kukin koulu saa ilmoittaa kuhunkin lajiin enintään 3 urheilijaa/luokka-aste luokilta 3-6! HUOM! Jokivarren koululta voi runsaan oppilasmäärän takia ilmoittautua 5 urheilijaa/luokka-aste luokilta 3-6!

·         Yhteiskoulun ja Jokivarren 7-9. luokkalaisia voi ilmoittaa yhteensä 8 urheilijaa sekä tyttöihin, että poikiin per luokka-aste! (eräjakojen takia näin)

·         Jos ilmoittautumisia tulee enemmän, ota yhteys kilpailunjohtajaan ennen joukkueen ilmoittamista!

Ilmoittautumiset lähetetään oheisen linkin takaa löytyvällä lomakkeella viimeistään pe 3.5.2019 Lomake löytyy https://www.orimattilanjymy.fi/yleisurheilu/kilpailut-ja-tapahtumat/koulujenvaliset-yleisurheilukilp/ilmoita-joukkue-tasta/

Aikataulu lähetetään kouluille viimeistään maanantaina 6.5.2019. Toimitsijatarve on 30 – 40 henkilöä. Kouluilta ei voi irrottautua suurta määrää, ja onhan koulun kilpailijoistakin jonkun huolehdittava. Kyselkää siis, olisiko lasten vanhemmissa, isovanhemmissa ym. kisahommiin pääseviä henkilöitä. Lähettäkää näiden nimet ilmoittautumisten yhteydessä, jotta tehtävät voidaan jakaa etukäteen.

Pöytäkirjat tulostetaan valmiiksi. Kisapaikalla vedellään vain sairastuneiden tai muuten estyneiden nimet yli. Lajilisäyksiä tai –vaihdoksia ei enää siinä vaiheessa tehdä! Varmistakaa siis jo ennen ilmoittautumisten postitusta, että lapsi on todellakin valmis kilpailemaan lajissaan!


Tervetuloa kisailemaan!


Urheilullisin terveisin

Juho Laitinen

Nuorisopäällikkö

Orimattilan Jymy yleisurheilu