Hippo-hiihdot

Hippo-hiihdot lauantaina 17.2.2024 klo 10. Paikkana Ämmäntöyrään hiihtokeskus, Olympiavoittajantie 151, 16300 Orimattila. 

Ilmoittautumiset viimeistään ti 13.2.2024. 

Kuvan alapuolella tarkempia ohjeita. 

Tarkemmat lisätiedot:

Kilpailupaikka:  Ämmäntöyrään hiihtokeskus, Olympiavoittajantie 151, 16300 Orimattila. Hiihtokeskus löytyy Olympiavoittajantien päästä, noin 1,5 km Olympiavoittajantietä. Pysäköi pysäköinninohjaajien opastuksen mukaisesti.

Kilpailunumerot:  Numerot noudetaan hiihtostadionilla olevasta punaisesta rakennuksesta klo 9.15-10.00 välisenä aikana. Kilpailunumeroiden noutopaikka on merkitty reittikarttaan. Numeroiden palautus maalissa.

Reitit: Reittikartat ovat nähtävillä tällä sivulla ja kilpailupaikan ilmoitustaululla. Kilpailijan vastuulla on oikean radan kiertäminen. Risteyskohdat merkitään selvästi, jotta erehtymisen vaara minimoidaan. Hiihtotapa on vapaa ja myös perinteisellä hiihtotavalla saa edetä. Jos lapsi tarvitsee kilpailun aikana saattajaa, tee se mieluiten sukset jalassa ja väistä muita kilpailijoita. Kävellen oleva saattaja kävelee latu-uran ulkopuolella.

Tutustu reitteihin etukäteen hiihtämällä lapsen kanssa, jotta reitti on lapselle tuttu. 

Lähtölistat: Lähtölistat julkaistaan tällä sivulla torstai-iltana 15.2.2024.  Lähtölistat ovat nähtävillä myös kilpailualueen ilmoitustaululla.


Lähtö: Lähtöväli on 30 sekuntia, sarjojen välissä pieni tauko. Lähtöpaikkoja on 2, jotka on merkitty reittikarttaan. Lähtö 1 lähtevät 100 m hiihtäjät, muiden lähtöpaikka on Lähtö 2. Ole lähtöpaikalla oikeaan aikaan. 

Maali: Maalisuora on erotettu verkolla. Maalisuora on vain toimitsijoille ja kilpailusuoritusta tekeville hiihtäjille ja heidän välttämättömälle saattajalle (1 hlö). Muu hiihtäminen maalisuoralla on kielletty. Maaliviiva on merkitty maalatulla viivalla lumeen. Maaliin tullessa kilpailija saa palkinnon. Maalialueelta poistutaan ainoastaan aitojen päästä.

Verryttely ja lämmittely: Alku- ja loppuverryttelyä voi tehdä kilpailuladulla antaen tilaa automaattisesti kilpailusuoritusta tekevälle ja muita kilpailijoita häiritsemättä. Maali- ja lähtöalueella hiihtäminen on kielletty ellei kyseessä ole kilpailusuoritus. Hyvä verryttelypaikka on ampumahiihdon suoralla numeroitujen ammuntapaikkojen kohdalla. 

Palkinnot: Jokainen kilpailija saa maaliin tullessa palkinnon. Tämän lisäksi jokaisessa sarjassa palkitaan 3 parasta. Tämä palkintojenjako ilmoitetaan kuulutuksella.

Tulokset: Julkaistaan Jymyn nettisivulla. Tulokset kiinnitetään myös kilpailupaikan ilmoitustaululle.  Tulokset tulosarkistossa.

Jälki-ilmoittautuminen: Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

WC: WC löytyy hiihtokeskuksen vieressä olevasta keltaisesta LTV-majasta (merkitty karttaan oikeaan yläkulmaan)

Tarjoilu: Kilpailualueella on tarjolla mehua ja Merosen makkaraa.

Latukartta: