Talkoolaiseksi


Orimattilan Jymyn hiihto ja ampumahiihto on tunnettu tapahtumien järjestäjä useamman vuosikymmenen ajalta. Tapahtumat järjestetään talkoovoimin ja tapahtumien järjestämiset ovat jaoston suurin varainhankinnan muoto. Osallistumalla kisajärjestelyihin tuet Orimattilan Jymyn hiihto ja ampumahiihtojaoston toimintaa ja kartutat samalla jaoston varainhankintaa.

Talkoolaiset ja heidän upea panoksensa ovat erittäin tärkeä osa tapahtumien järjestelyissä Tiesitkö, että talkoolaisena voit toimia esimerkiksi kilpailuorganisaatiossa esim. kirjurina, numeroiden jakajana, kahviossa, makkaranpaistossa, tulospalveluissa jne. Kaikista tapahtumista löytyy helppoja tehtäviä, jotka eivät vaadi aikaisempaa kokemusta, joten rohkeasti vain ilmoittautumaan. Ja moni tehtävistä on sellaisia, jotka sopivat myös nuorille. Talkoolaisena pääset useimmiten seuraamaan kisoja aitiopaikalta.

Talkoolaiseksi ilmoittautuminen onnistuu helposti lomakkeen kautta. Kilpailujärjestelyjen käynnistyessä laitamme sinulle aiheesta sähköpostia /soittamalla. Lomakkeella kysytään haluamista työtehtävistä. Ilmoita itsesi mukaan ja vinkkaa ilmoittautumisesta myös kaverille. Kiitos jo tässä vaiheessa, talkootyö on meillä toiminnan pyörittämisen kannalta ensiarvoisen tärkeää ja arvostettua!

Linkki talkoolaiseksi ilmoittautumislomakkeeseen: https://forms.gle/einhtfbMkrP6986S6

Vuonna 2023 järjestämme ainakin seuraavat kilpailut:

  • kansalliset KSOY & 120 v Jymy maastohiihdot 6.1.2023
  • IlvesCup piirikunnalliset ampumahiihtokilpailut
  • Jymy-viikkohiihdoja lauantaisin
  • Hippo-hiihdot

Talkoorekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste:

Orimattilan Jymy noudattaa toiminnassaan EU:n tietosuojadirektiiviä (GDPR). Orimattilan Jymy hiihto ja ampumahiihto ylläpitää talkoorekisteriä. Rekisteri sisältää nimen, puhelinnumeron, sähköpostin sekä toivottu tehtävä / tehtävät. Rekisterin sisältöä pääsee käsittelemään vain Orimattilan Jymyn hiihto ja ampumahiihtojaoston jäsenet ja tarvittaessa heidän valtuuttamansa henkilö (esimerkiksi kisajärjestelyiden osa-alueen vastuuhenkilöt). Tietoja säilytetään luottamuksellisesti, eikä tietoja jaeta tai käytetä muuhun kuin seuran talkootoimintaan ja siitä tiedottamiseen. Henkilöiden tiedot poistetaan rekistereistä heidän pyynnöstään – niitä ei poisteta automaattisesti. Jos haluat poistaa tietosi Orimattilan Jymyn hiihto ja ampumahiihdon talkoorekistereistä, täytä lomake omilla yhteystiedoilla ja valitse kohta ” haluan, että tietoni poistetaan talkoorekisteristä”. Voit myös päivittää yhteystietosi tai haluamasi tehtävät täyttämällä lomake ajantasaisilla tiedoilla ja valitsemalla lopuksi ”päivitin tietoni”.