Tervetuloa Orimattilan Jymyn koripallojaoston kotisivuille! 


Harjoitusvuoroja päivitetty:                                          12.5.21


Koronarajoitusten vuoksi on Orimattilassa ohjeistettu harjoittelusta seuraavaa: Vain 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat voivat tällä hetkellä harjoitella. Muut ikäryhmät ovat tauolla 31.5. 2021 saakka. 

Valmentajat antavat tarkempia ohjeita kotiharjoituksiksi. 

Lisätietoja  voimassa olevista  rajoituksista ja suosituksista  

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

 Orimattilan kaupunki / tiedotteet


Huomioi seuraavat asiat:

·      Harjoituksiin ei saa osallistua, jos on vähäisiäkään flunssan tai muita Covid-19 tautiin liittyviä oireita. 

·      Harjoitusten toteuttamisessa huomioidaan suositukset ryhmäkoosta ja turvaväleistä.

·      Harjoituksissa huolehditaan käsien sekä välineiden pesusta/pyyhkimisestä ja käsidesin käytöstä (valmentaja ohjeistaa)

.      Areenan pukuhuoneet on määritelty kullekin joukkueelle harjoituskohtaisesti (joukkueenjohtajat/valmentajat ilmoittavat pukuhuoneen numeron ennen harjoitusta)

·      Vuorojen vaihtuessa valmentajat huolehtivat siitä, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan (Areenalla pukuhuoneesta siirrytään harjoitussaliin vasta oman vuoron alkaessa ja pukuhuoneeseen siirrytään ennen oman harjoitusvuoron päättymistä, kouluilla harjoitusvuorojen väliin on jätetty 15 min siirtymäaika)

·      Turhaa oleskelua harjoittelutiloissa, pukuhuoneessa ja käytävillä vältetään

·      Harrastustiloihin ei voi tulla saattajia mukaan. Jos lapsen vanhemman tai muun aikuisen on turvallisuussyistä tultava koulun tai Areenan sisätiloihin tuomaan tai hakemaan lasta, tulee aikuisen pysyä eteistiloissa ja käyttää kasvomaskia.


TIEDOTE                                                           28.11.2020


Koripallotoiminnan keskeyttäminen 27.11.2020 alkaenKoripalloliitto ilmoitti perjantaina 27.11, että on päättänyt keskeyttää kaiken kilpailu- ja sarjatoiminnan Päijät-Hämeen alueen (Orimattila, Heinola, Lahti) seurojen osalta ajalla 27.11. - 31.12.2020.

Lisäksi Orimattilan Jymy on päättänyt keskeyttää kaikkien lajien ja ikäryhmien harjoittelutoiminnan tässä vaiheessa 14.12.2020 asti. Koripallojaosto tiedottaa jatkosta myöhemmin erikseen.

Lisätietoa Koripalloliiton tiedotteesta 27.11.2020:

https://www.basket.fi/basket/uutiset/koronavirusepidemia-keskeyttaa-sarjatoiminnan-koronan-leviamisalueilla/Orimattilan Jymy, koripallojaosto

Ohjeet harjoituksiin ja peleihin kaudelle 2020-2021 Sairaana tai mikäli sinulla on flunssan oireita, ei saa tulla harjoittelemaan, eikä edes katsomaan harjoituksia/ pelejä.

 Pese kädet aina huolellisesti ennen harjoituksia ja harjoituksen jälkeen. Peleissä jokaisen pelin jälkeen sekä useaan otteeseen päivän aikana

 Pidä aina oma juomapullo mukana. Älä juo kaverin pullosta, äläkä anna kenenkään juoda omasta pullostasi.

 Ota aina oma koripallo harjoituksiin.

 Pyyhi oma pallosi aina harjoitusten ja pelien jälkeen. (valmentaja ohjeistaa)

 Vältä turhaa joukkokokoontumista.

 Ulkomailta paluun jälkeen on oltava kaksi viikkoa pois harjoituksista ja peleistä.

 Seuraa tarkasti THL:n ja Koripalloliiton tiedotteita.Ohjeita päivitetään tarvittaessa.

Kaudella 2020-2021  jaetaan pelaajia harjoitteluryhmiin. Ryhmien sisällä voi syntyä useampia joukkueita ja siirtyminen joukkueesta toiseen on mahdollista.


TYTÖT:

Tytöt 2002-2006 syntyneet  Valmentajat: Hannu Kesänen ja Jarkko Sallinen
Tytöt 2006 – 2008 syntyneet Valmentajat: Jarkko Sallinen ja Raija Saviniemi
Tytöt 2009 – 2010 syntyneetValmentajat: Raija Saviniemi ja Antti   Törrönen
Tytöt 2011 - 2012 syntyneetValmentajat: Noora Lahtinen, Ida Valkonen ja Emilia Tuuri

POJAT: 

Pojat 2007-2008 syntyneetValmentajat: Timo Nikula, Tuomo Jussila ja Tero Hatamaa
Pojat 2009-2010 syntyneet        Valmentajat: Tuomo Juppi                                  
Pojat  2011-2012 syntyneet Valmentajat: Kalle Kolari ja Ida Vesanen 


Lisätietoja joukkueista voi kysellä koripallojaoston puheenjohtajalta Jouko Valkoselta puh. 040 552 9977

 

 Jymytakkeja ja -paitoja sekä paljon kenkiä Kirpputori Kehräämön Rukissa. 

Hei,


Koripallokausi päättyi hieman ennen aikojaan poikkeustilan vuoksi. Salit ovat suljettuina, mutta harjoittelua pääsee tekemään yksin tai kaksin, mutta mielummin yksin, Jymyn sivuilla olevien harjoitteiden mukaisesti. Kaikkinainen liikkuminen ja harrastaminen on joka tapauksesta hyväksi.


Aika on ollut varmasti haastavaa, mutta nyt katseet on suunnattava syksyyn ja tulevaan kauteen. Toivorikkaana olemme suunnitelleet harjoitusryhmiä syksylle. Salivuorojen anominen tapahtuu näinä päivinä. Harjoitusryhmät ja valmentajat näkyvät alapuolella. Ryhmät muodostuvat suunnitelmissa nyt laajalle ikäryhmälle, mutta tarkoitus on jakaa isoa ryhmää pienempiin ryhmiin siten, että harjoitusaika on Areenalla sama. Ryhmät harjoittelevat eri lohkoissa eri kokoonpanoilla ja syksyllä nähdään myös tarkemmin, mihin sarjoihin osallistumme. Lähtökohta on, että kaikille pelaajille löytyy sarja, mihin haluaa osallistua. Valmentajia hankimme riittävän määrän.  Valmennuksen on tarkoitus olla tavoitteellista ja riittävän kovaa, mutta myös innostavaa. Meillä on jo nyt kasassa joukko osaavia valmentajia ja osalle  valmentajista tilanne ratkeaa syksyn opiskelupaikkojen myötä. Tulemme satsaamaan kauden aikana jälleen valmentajakoulutukseen.


Haluamme syksyllä tukea seuran aktiivisia pelaajia ja harrastajia, joilla kausi jäi keväällä hieman kesken, antamalla 20 prosentin alennuksen syksyn kausimaksusta  keväällä kausimaksunsa maksaneille. Seuratkaa ilmoittelua harjoitusvuorojen alkamisesta.


Rentouttavaa kesää!


Jouko Valkonen, puheenjohtaja

Jymyn koripallojaosto