Seurayhteistyötä yhteisleirin muodossa

23.9.2017 klo 09:30


Jymyn ampumahiihtojaosto ja Ahveniston ampumahiihtäjät järjestivät yhteisleirin kuluneen viikonlopun aikana. Liiton toimesta nuorten leiritys on olematonta ja ratkaisuksi on haettu seurojen yhteistyötä.

Ahveniston ampumahiihtäjät ovat ilmaisseet kiinnostuksensa tähän toimintaan ja he tarjosivatkin jo viime vuoden puolella Jymyläisille mahdollisuutta osallistua heidän leirilleen. Nyt oli meillä hyvä mahdollisuus tarjota vastavuoroisesti leirimahdollisuutta Ahveniston urheilijoille.

Leiri oli hyvin kompakti ja tehokas. Lauantai-aamupäivänä oli ampumahiihtoharjoitus Ämmäntöyräällä. Tarkoitus ei ollut aloittaa aivan maksimitehoilla, mutta sen verran paljon on nuorissa urheilijoissa kilpailuviettiä, että aika kovaa mentiin ja kilpakumppanilta yritettiin ottaa luulot pois. Orimattilasta siirryttiin sitten Liikuntakeskus Pajulahteen jossa oli iltapäivällä puolentoista tunnin mittainen juoksukoordinaatioharjoitus ja illalla vielä lihashuolto.

Sunnuntai-aamu valkeni kuulaana ja se oli mitä parhain keli 2,5 tunnin juoksulenkille Lapakiston reiteillä. Kun lounas oli syöty oli vielä yksi harjoitus Hälvälässä rulla-ampumahiihdon muodossa.

Kaikki nuoret olivat mukana erittäin hyvällä asenteella ja kovemmassa vauhdissa kuului vain tasainen puuskutus ja heti vauhdin hieman hiljentyessä alkoi iloinen puheensorina. Mukava oli olla valmentajana tälle porukalle.

Kiitokset Ahveniston Ampumahiihtäjille yhteistyöstä ja Hollolan Urheilijoille siitä, että saimme sunnuntaina käyttää heidän ampumarataansa.