Sarjat, matka ja reittikartta

Sarjat ja matkat

N/M16               5km

N/M yleinen   15km

N/M50               10km

Kuntosarja       5 ja 10km

REITTIOHJEET


Merkintä:

Polku-ura merkitty suuntaa antavasti oranssilla kuitunauhalla (2cm leveä). Polkujen haaroissa ja risteyspaikoissa punaisin START- lipuin varmistettu kulkusuunta.

Isommat polut ja latupohjat erotettu juoksu-urasta yhtenäisellä valkoisella muovinauhalla (10cm leveä/OP-merkki).  Muutama metsätraktoriura merkitty selvyyden vuoksi yhtenäisellä siimarinauhalla = valkosininen. Siimarin viereistä uraa lyhin matka edetä.

Infossa saatavilla mukaan säänkestävä urakartta halukkaille.

Reitin varrella useassa kohtaa on opastajia ja valvojia seuraamassa kilpailua.

Ennen lähtöä on mahdollisuus kiertää myös rata vaikkapa alkuverryttelynä.


Kulkukelpoisuus:

Koko reitti on hyväpohjaista edetä. Pienten neulaspolkujen osuus on n. 70% 5km reitistä. Hiekkapitoista latupohjaa käytetään kolmella siirtymävälillä n. 10 % radasta. Metsätraktorin jälkeä edetään kahdessa kohtaa yht.10% verran. Kilpailukeskuksessa maalialueella ja muutamassa kohdin pieniä pätkiä päästään etenemään nurmikkoa ja sammalpeitteistä alustaa.

Kapeiden polkujen osuuksilla puiden ja kasvustojen oksia ei ole katkottu/karsittu. Pyrimme liikkumaan luonto edellä tässäkin tapahtumassa!


Kenkäsuositus:

Polkujuoksutossut ja suunnistuskengät (nastari/nappula) sopivimmat. Paksupohjaisella lenkkikengällä on paikoin (alamäissä) liukasta, ja  kivikkoakin löytyy muutama kymmenen metriä.