COVID-19 viruksella vaikutuksia Jymyn toimintaan

13.3.2020

Maailmanlaajuiseksi pandemiaksi julistettu koronavirus vaikuttaa nyt myös suomalaisten arkeen. Hallitus on eilen 12.3.2020 linjannut, että kaikki yli 500 hengen yleisötapahtumat perutaan ja pienemmät harkinnan mukaan.

Lajiliitot ovat päättäneet THL:n ja hallituksen ohjeistuksen mukaisesti seuraavaa, ja sitä myöden Jymy tehnyt omat linjauksensa
KORIPALLO

Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen loppukausista tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa, senioreiden SM-sarjoissa, Unified-sarjoissa, pyörätuolikoripallosarjassa sekä aikuisten ja nuorten aluesarjoissa pysäytys tarkoittaa pelikauden loppumista pelikauden 2019-20 osalta. Kausien ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä Koripalloliitto tiedottaa viikon kuluessa.

Jymy lopettaa korisharjoitukset toistaiseksi. Kaikki kevään tulevat pelit Orimattila Areenalla on peruttu eli kausi päättyy tähän.
SALIBANDY

Jymyn salibandytoiminta jää tauolle kokonaisuudessaan koronaviruksen vuoksi toistaiseksi ja muutoksista ilmoitetaan erikseen vanhemmille!

Salibandyliiton äsken julkaiseman tiedotteen mukaan pelikausi lopetetaan välittömästi. Tarkoittaen siis tulevia sarjapelejä eikä näitä kauden aikana tai sen jälkeen pelata. Poikkeuksena tähän on pääsarjat, joiden osalta asiasta tiedotetaan 20.3. mennessä.

Lisäksi liiton ohjeistuksen mukaan seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista.
YLEISURHEILU

Jymyn yleisurheilutoimnta jää tauolle kokonaisuudessaaan toistaiseksi. Valmennusryhmäläiset saavat lisäohjeita Whatsapp ryhmän kautta. Lasten yleisurheilukoulu päättyy kevään osalta. Koulujenvälisiä yleisurheilukilpailuja ei järjestetä tulevana kesänä.

Suomen Urheiluliitto peruu kaikki keväälle kaavaillut yleisurheilukilpailut toukokuun loppuun saakka tai siirtää ne syksyyn. Myös kilpailukausi päättyy siis tähän.


LASTEN LIIKUNTAKERHO

Lasten liikuntakerho loppuu välittömästi.

Lisätietoja antavat kunkin jaoston valmentajat!


YLEISIÄ OHJEITA THL:n SIVUILTA koronavirukseen liittyen