Jymyn toiminta heräilee pikkuhiljaa koronaviruksen jäljiltä (13.5.2020)

13.5.2020

Maailmanlaajuiseksi pandemiaksi julistettu koronavirus vaikuttaa nyt myös suomalaisten arkeen. Hallitus on jatkanut yli 500 hengen kokoontumiskieltoa 31.7. asti. Muista rajoituksista hallitus kokoontuu päättämään toukokuun alussa.

Lajiliitot ovat päättäneet THL:n ja hallituksen ohjeistuksen mukaisesti seuraavaa, ja sitä myöden Jymy tehnyt omat linjauksensa


KORIPALLO

Miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien osalta kyseessä on sarjatoiminnan pysäytyksestä toistaiseksi. Sarjojen loppukausista tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa, senioreiden SM-sarjoissa, Unified-sarjoissa, pyörätuolikoripallosarjassa sekä aikuisten ja nuorten aluesarjoissa pysäytys tarkoittaa pelikauden loppumista pelikauden 2019-20 osalta. Kausien ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä Koripalloliitto tiedottaa viikon kuluessa.

Jymy lopettaa korisharjoitukset toistaiseksi. Kaikki kevään tulevat pelit Orimattila Areenalla on peruttu eli kausi päättyy tähän.SALIBANDY

Jymyn salibandytoiminta jää tauolle kokonaisuudessaan koronaviruksen vuoksi toistaiseksi ja muutoksista ilmoitetaan erikseen vanhemmille!

Salibandyliiton äsken julkaiseman tiedotteen mukaan pelikausi lopetetaan välittömästi. Tarkoittaen siis tulevia sarjapelejä eikä näitä kauden aikana tai sen jälkeen pelata. Poikkeuksena tähän on pääsarjat, joiden osalta asiasta tiedotetaan 20.3. mennessä.

Lisäksi liiton ohjeistuksen mukaan seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista.


YLEISURHEILU

Jymyn yleisurheilun harjoitustoiminta käynnistyy 1.6. Lisätietoa yleisurheilujaoston sivuilta. 

Suomen Urheiluliitto peruu kaikki keväälle kaavaillut yleisurheilukilpailut toukokuun loppuun saakka tai siirtää ne syksyyn. Myös kilpailukausi päättyy siis tähän.

Yli 500 hengen kokoontumiskielto jatkuu 31.7. asti. Tähtien Kisojen 21.7. suunnittelua jatketaan, voidaanko kisat jotenkin toteuttaa.

Yleisurheilun EM-kisat Pariisissa elokuun lopussa on peruttu!

Silja Line Seurakisat starttaavat 2.6. Lisätietoa täältäKESÄLIIKUNTA

Kesäliikunta käynnistyy 8.6.2020 kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Lisätietoja antavat kunkin jaoston valmentajat!
YLEISIÄ OHJEITA THL:n SIVUILTA koronavirukseen liittyen