Kilpailuohjeet

PÄIVITETTY: 9.6.2022

Orimattilan Tähtien kisojen bonuslajit ja maksettavat sijoitusbonukset:

Naiset1.2.3.tulosraja
3-loikka300 €200 €100 €12,80
MiehetKeihäs300 €200 €100 €76,00


Sijoitusbonuksen maksaminen täysimääräisenä edellyttää sulussa olevien tulosrajojen saavuttamista. Mikäli tulos ei saavuta ylläolevaa rajaa, bonuksen suuruus on 50% yllämainituista.OHJEITA KILPAILIJOILLE

Ilmoittautuminen

Kilpailu käydään kutsukilpailuna. Väliajalla käytävään M19 800m kilpailuun voi osallistua osoitteessa https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=31036


Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät ohjeet

Katso yleiset ohjeet yleisölle, urheilijoille ja vapaaehtoisille. https://www.orimattilanjymy.fi/tahtienkisat/ohjeita-yleisolle/


Tiedustelut

Kilpailun johtaja / Competition director 
Veini Holopainen 
veini@phnet.fi                
puh. +358 44 558 7096

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Pääsihteeri / head secretary
Juho Laitinen 
laitinen.juho90@gmail.com
puh.+358 40 8250890


Sijainti ja kisa-alue                                                                          

Orimattilan urheilukenttä sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Urheilutie 15  ja sen välittömässä läheisyydessä on hyvänä maamerkkinä vesitorni, joka näkyy kaikille keskustaan tuleville teille. Urheilukentän sisäänajoreitillä ja sen läheisyydessä on paikoitusalueita, joille järjestetään opastus ja liikenteenohjaus. Katso kartta nettisivulta

KIOSKI: Kilpailun aikana kaksi yleisöä palvelevaa kioskia, toinen ns. Kisatorilla kentän pääkatsomon yläpuolella ja toinen kenttärakennuksen päädyssä takasuoran alussa.


Majoitus

Orimattilassa keskustassa vapaa-ajankeskus Kehräämöllä on hotelli Teltta http://www.orimattilankehraamo.com/yritykset.php

Lahden hotelleihin on matkaa n. 20 km ja Pajulahden urheiluopistolle 25 km.


Ohjeita kilpailijoille

•    Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee urheilukentän toimistorakennuksen päädyssä urheilukentän puolella. Kanslia on auki kilpailupäivänä klo 16.00 alkaen.

•    Suihkut ja pukeutumistilat

Pukeutumistilat sijaitsevat läheisen urheilutalon/uimahallin alakerrassa n.200 m urheilukentältä osoite Opintie 8. Järjestäjät eivät vastaa hävinneistä tavaroista. Urheilijoiden WC:t sijaitsevat huoltorakennuksen päädyssä ja urheilutalolla sekä lisäksi kentän katsomolohkojen lähellä on siirrettäviä (Bajamaja) vessoja.

•    Osanoton varmistus

Osanoton varmistus tehdään kilpailukansliaan viimeistään 60 min ennen lajin alkua. Numeron hakeminen toimii varmistuksena.

•    Kilpailunumerot

Kilpailijoille jaetaan yksi rintaan kiinnitettävä kilpailunumero. 

•    Omat suoritusvälineet

Omat suoritusvälineet on vietävä välinetarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua. Välinetarkastus sijaitsee kentän huoltorakennuksessa. Lajin jälkeen ne on haettavissa tarkastuspaikasta tai lajinjohtajan luvalla suorituspaikalta.

•    Verryttelyalueet ja verryttelyheitot

Verryttelyalueina toimivat tekonurmikenttä urheilutalon ja urheilukentän välissä sekä kenttäaluetta reunustava/kiertävä pururadalla voi verrytellä.  Verryttelyheittoja suoritetaan kisapaikalla toimitsijoiden valvonnassa.  Pikajuoksujen verryttely mahdollista takasuoralla.

•    Kokoontuminen

Kokoontuminen ja kentälle siirtyminen tapahtuu kenttälajeissa 30 min ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa mukaisesti lajien suorituspaikoilla. Erillistä kokoontumista tai kokoontumispaikkaa / Callingtilaa ei ole.

•    Toimitsijoiden tunnukset

Toimitsijat: vihreä paita
Kilpailunjohtaja ja tekninen johtaja: keltainen liivi ja toimitsijakortti rinnassa
Lajijohtaja: vihreä toimitsijakortti rinnassa

•    Kilpailijoiden esittely

Kilpailijat esitellään 5 minuuttia ennen kenttälajiien alkua ja juoksuissa lähdön yhteydessä. Lajinjohtaja kokoaa urheilijat yhteen ennen esittelyä.

•    Ilmoitustaulut ja tulokset

Eräjaot on nähtävissä kuuluttamon takana olevalta ilmoitustaululta ja kisakanslian yhteydessä olevalta taululta.Viralliset tulokset tulevat kuuluttamon takana olevalle ilmoitustaululle. Kisoja voi seurata livetulospalvelusta suorana.

Vastalauseissa toimitaan yleisurheilun kansainvälisten sääntöjen mukaisesti protestimaksun ollessa 25 €.

•    Ensiapu

Lääkintähenkilökunta päivystää koko kisojen ajan etukaarteen läheisyydessä. Ensiavun tavoittaa kilpailuaikana numerosta +358 50 5548190

•    Suoritusvälineet ja varusteet

Juoksulajeissa varusteryhmät kuljettavat kilpailijoiden varusteet lähtöpaikalta maalialueen lähellä olevan poistumispaikan /palkintojenjaon kokoontumispaikan läheisyyteen.

Miesten keihäässä toimitsijat kuljettavat heittovälineet suorituspaikoille n. 40 minuuttia ennen lajin alkua. Omat heittovälineet luovutetaan urheilijoille suorituspaikoilla. Kilpailun jälkeen voi noutaa omat unohtuneet välineet välinetarkastuksesta.