Kilpailuohjeet

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kisoihin tapahtuu kilpailukalenterin kautta17.7. mennessä.

http://www.kilpailukalenteri.fi. Ilmoittautumismaksu 10 €/laji  Jälki-ilmoittautuminen 15 €/laji.

Tähtikisaosallistujaa kohden yhdellä huoltajalla tai valmentajalla on kisoihin vapaa pääsy.

Tiedustelut

Kilpailuihin liittyvät tiedustelut:   

Kilpailun johtaja                         Veini Holopainen                                                     040 558 7096  veini@phnet.fi

Sijainti ja kisa-alue

Orimattilan urheilukenttä sijaitsee kaupungin keskustassa osoitteessa Urheilutie 15 16300 Orimattila ja sen välittömässä läheisyydessä on hyvänä maamerkkinä vesitorni, joka näkyy kaikille keskustaan tuleville teille.

Kioski

Kilpailun aikana kentän katsomon päällä ns. Kisatorilla palvelee yleisöä monipuolinen kioski-kahvio, josta saa kahvia, virvokkeita, kisamakkaraa, jäätelöä, makeisia jne. Kioski löytyy myös kentän toiselta puolelta 300 metrin lähtöpaikan vieressä olevalta tasanteelta. Pääkioskissa (katsomon takana) maksuvälineenä käy käteinen tai pankkikortti. Kentän toisella puolella sijaitsevassa kioskissa maksutapana on käteinen.

Majoitus

Orimattilassa keskustassa vapaa-ajankeskus Kehräämöllä on hotelli Teltta http://www.orimattilankehraamo.com/yritykset.php

Lahden hotelleihin on matkaa n. 20 km ja Pajulahden urheiluopistolle 25 km.Yleisiä ohjeita

·         Säilytä turvaväli kaikissa tilanteissa, erityisesti kioskijonoissa ja katsomoissa

·         Kisajärjestäjän järjestyksenvalvojat ohjaavat tarvittaessa yleisön sijoittumista

·         Muista hyvä hygienia. Pese kädet WC-käynnin, niistämisen tai aivastamisen jälkeen. Käsidesiä on varattu WC-tiloihin, sisääntuloalueelle ja kioskien läheisyyteen.

·         Yski ja aivasta hihaan!

·         Kipeänä ei saa tulla kilpailupaikalleOhjeita kilpailijoille

•   Kilpailukanslia

Kanslia sijaitsee urheilukentän toimistorakennuksen päädyssä urheilukentän puolella. Kanslia on auki kilpailupäivänä klo 16.00 alkaen.

•   Suihkut ja pukeutumistilat

Pukeutumistilat sijaitsevat läheisen urheilutalon alakerrassa (Opintie 8). Järjestäjät eivät vastaa hävinneistä tavaroista. Yleiset WC:t sijaitsevat huoltorakennuksessa ja urheilutalolla.

HUOM! Urheilijoiden puku- ja pesutilat vaihtuneet Orimattila Areenalta viereiselle urheilutalolle. Kulku pukuhuoneisiin alaovista!

•   Osanoton varmistus

Osanoton varmistus tehdään kilpailukansliaan viimeistään 60 min ennen lajin alkua. Numeron hakeminen toimii varmistuksena.

•   Kilpailunumerot

Kilpailijoille jaetaan yksi rintaan kiinnitettävä kilpailunumero. Korkeus ja seiväshypyssä numeron voi kiinnittää myös selkään. HUOM! Kilpailunumero on palautettava kilpailun jälkeen kilpailukansliaan!! Palauttamattomasta kilpailunumerosta perimme 20 euron maksun!

•   Omat suoritusvälineet

Omat suoritusvälineet on vietävä välinetarkastukseen viimeistään 90 min ennen lajin alkua. Välinetarkastus sijaitsee kentän huoltorakennuksessa. Lajin jälkeen ne on haettavissa tarkastuspaikasta tai lajinjohtajan luvalla suorituspaikalta.

•   Verryttelyalueet

Verryttelyalueina toimii urheilukentän lähiympäristö. Verryttelyheittoja suoritetaan kisapaikalla toimitsijoiden valvonnassa.  Kenttäaluetta reunustavalla /kiertävällä tasanteella voi verrytellä. Pikajuoksujen verryttely mahdollista takasuoralla.

•   Kentälle pääsy

Kentälle pääsevät vain urheilijat ja toimitsijat. Valmentajien ja huoltajien pääsy kenttäalueelle on ehdottomasti kielletty. Heidän paikkansa on katsomossa tai kenttää kiertävän aidan luona.

•   Kokoontuminen

Kokoontuminen ja kentälle siirtyminen tapahtuu aikataulun mukaisesti lajien suorituspaikoilla. Erillistä kokoontumispaikkaa / Callingtilaa ei ole. Aikataulut julkaistaan nettisivuilla viikon 29 aikana!

Suorituspaikoille siirtymiset omatoimisesti seuraavan ohjeellisen aikataulun mukaan:

·         Juoksut 20 minuuttia ennen lajin alkua.

·         Heitot 30 minuuttia ennen lajin alkua

·         Pituus ja 3-loikka 35 minuuttia ennen lajin alkua

·         Korkeus 20 minuuttia ennen lajin alkua•   Toimitsijoiden tunnukset

Toimitsijat: vihreä paita ja kaulanauha, jossa lukee toimitsija
Kilpailunjohtaja ja tekninen johtaja: kaulanauha, jossa lukee kilpailunjohtaja ja tekninen johtaja
Lajinjohtaja: kaulanauha, jossa lukee lajinjohtaja

•   Kilpailijoiden esittely

Kilpailijat esitellään 5 minuuttia ennen kenttälajiien alkua ja juoksuissa lähdön yhteydessä. Lajinjohtaja kokoaa urheilijat yhteen ennen esittelyä.

•   Ilmoitustaulut ja tulokset

Kisojen virallinen ilmoitustaulu sijaitsee kuuluttamon alapuolella kuuluttamon portaiden vieressä. Ilmoitustaululta on nähtävissä kisojen tulokset. Kilpailuissa on käytössä live tulospalvelu osoitteessa live.tuloslista.com. Live-seurannasta näkee eräjaot ja lopputulokset.

Vastalauseissa toimitaan yleisurheilun kansainvälisten sääntöjen mukaisesti protestimaksun ollessa 25 €.

·         Ensiapu

Lääkintähenkilökunta päivystää koko kisojen ajan

•   Suoritusvälineet ja varusteet

Juoksulajeissa varusteryhmät kuljettavat kilpailijoiden varusteet lähtöpaikalta maalialueen lähellä olevan poistumispaikan /palkintojenjaon kokoontumispaikan läheisyyteen.

Heittolajeissa toimitsijat kuljettavat heittovälineet suorituspaikoille n. 40 minuuttia ennen lajin alkua. Omat heittovälineet luovutetaan urheilijoille suorituspaikoilla. Kilpailun jälkeen voi noutaa omat unohtuneet välineet välinetarkastuksesta.

·         Palkintojen jako

Kisoissa ei jaeta erillisiä palkintoja!Urheilijoiden paikoitus Orimattila Areenan parkkipaikalla P2 (Opintie 7b). Pukuhuone ja suihkutilat vanhalla urheilutalolla (Opintie 8). Kulku pukuhuoneisiin alaovesta!